Αρχική Σελίδα

Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Co. μηχανημάτων Qiangli Jiangsu, ΕΠΕ. Ενσωματώθηκε στο 2005, η επιχείρησή μας είναι νέα τεχνολογική επιχείρηση high& που παίρνει να αναπτυχθεί και την κατασκευή CNC των εργαλείων μηχανών, των μερών κλειδί, των κοινών εργαλείων μηχανών και του μετάλλου φύλλων τους επεξεργαμένος τους εξοπλισμούς στη μηχανή ως κύρια επιχείρησή της

 

Η επιχείρησή μας δίνει έμφαση στη τεχνολογική καινοτομία και την επιστημονική διαχείριση, επιμένει στη διοικητική ιδέα «της ποιότητας, της καινοτομίας, και της πίστωσης» και της ποιοτικής πολιτικής «της συντήρησης να βελτιωθεί και να κάνει καλύτερα», στοχεύει να ικανοποιήσει τους πελάτες, και πραγματοποιεί την παραγωγή σύμφωνα με ISO9001: πρότυπα του 2000 αυστηρά.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. μηχανημάτων Qiangli Jiangsu, ΕΠΕ ειδικεύεται να αναπτυχθεί, παράγει και εμπορεύεται το μέταλλο που διαμορφώνει τα μηχανήματα, καθώς επίσης και που παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες. Η επιχείρησή μας είναι εθνική δεύτερης θέσης επιχείρηση.
Η επιχείρησή μας δίνει έμφαση στη τεχνολογική καινοτομία και την επιστημονική διαχείριση, επιμένει στη διοικητική ιδέα «της ποιότητας, της καινοτομίας, και της πίστωσης» και της ποιοτικής πολιτικής «της συντήρησης να βελτιωθεί και να κάνει καλύτερα», στοχεύει να ικανοποιήσει τους πελάτες, και πραγματοποιεί την παραγωγή σύμφωνα με ISO9001: πρότυπα του 2000 αυστηρά. Το τεχνικές επίπεδο, η ποιότητα των προϊόντων, και η κλίμακα παραγωγής μας παίρνουν το προβάδισμα στην ίδια βιομηχανία στην Κίνα.
Η επιχείρησή μας είναι ένας από τους βασικούς κατασκευαστές της εργαλειομηχανής στη χώρα και είναι υπεύθυνη για το στόχο τα εθνικά βιομηχανικά πρότυπα της μηχανής Τύπου, συνολικά μέχρι περισσότερα από 60 πρότυπα, απολαμβάνει μια υψηλή φήμη μεταξύ των πελατών και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η επιχείρησή μας έχει τα δικαιώματα του εξωτερικού εμπορίου, και οι μηχανικοί Τύποι εμπορικών σημάτων μας έχουν απονεμηθεί ως προϊόντα εμπορικών σημάτων της επαρχίας Jiangsu.

Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : QIANGLI

Αριθμός Υπαλλήλων : >80

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Τρυπώντας μηχανή μετάλλων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Τρυπώντας μηχανή μετάλλων για τις πωλήσεις